20 de juny 2014

NOTA EXPLICATIVA PISCINA DEL CASALET



De manera aclaridora volem explicar que cada any el casalet hem anat a la piscina del tennis a fer una remullada a la piscina petita (al igual que la resta de casals de Sant Adrià de Besòs). Enguany l'ajuntament, creiem que amb bon criteri, ha vist que estaríem fora de la legislació vigent ja que la seva mida tan petita no pot acollir a grups de nens, per petit sigui.


Amb aquesta problemàtica l'ajuntament no ha tingut més opció que obrir la piscina descoberta del Marina Besòs pels més petits perquè sinó no tenien opció a Sant Adrià de poder banyar-se. Hem d'aclarir que pels alumnes de primària no existeix aquest problema i seguiran gaudint de la piscina del tennis que ens queda tan aprop.


Aquesta informació la vam rebre el dia 17 de juny i fins el dia d'avui hem intentat trobar solucions. Avui podem dir que el Casalet de l'ADEDI baixarà i pujarà a la piscina en AUTOCAR i assumeix el cost de forma unilateral ja que volem seguir comptant amb la confiança que sempre depositen en nosaltres els pares dels nostres alumnes. Per tot això esperem que valoreu molt positivament el nostre esforç ja que la nostra filosofia sempre ha estat invertir els nostres millors esforços en els nens més menuts.


Us recordem que els dimarts i dijous hauran de portar motxilla amb les xancles, la tovallola i els "manguitos", "xurros", "bombolles"...


Moltes gràcies a tots i segur que s'ho passaran d'allò més bé!!!


La Direcció del Casalet i els monitors

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels teus comentaris!

 
AMPA - ADEDI LLEURE Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template